Продавець InstallShop розвиває свій бізнес на Prom.ua 2 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
456 відгуків
promo_banner
Інтернет-магазин InstallShop — опалення та водопостачання
+380 (67) 637-19-99
+380 (99) 637-19-99
Кошик

Політика конфіденційності

Дякуємо вам за відвідування сайту «ІнсталШоп». Ми дбаємо про конфіденційність своїх клієнтів. Так як наші клієнти знаходяться в центрі всього, що відбувається, ми прагнемо до того, щоб у Вас залишалися тільки самі теплі враження, якими Ви з радістю зможете поділитися зі своїми друзями та родичами. Ми вважаємо своїм обов'язком поважати й оберігати персональні дані своїх клієнтів. Наведена нижче інформація призначена для роз'яснення того, які дані ми збираємо, навіщо ми це робимо і як ми будемо їх використовувати.

Політика конфіденційності включена в нашу Угоду з надання послуг. Приймаючи умови цієї Угоди, Користувач, відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» No2297-VI від 1 червня 2010 року, підтверджує свою згоду на добровільну передачу і обробку його персональних даних інтернет-магазином «ІнсталШоп», з метою виконання його замовлень. Користувач дозволяє інтернет-магазину «ІнсталШоп» передавати його персональні дані третім особам (службам доставки або комерційним партнерам) для реалізації замовлень. Користувач вирішує, використання його персональних даних для отримання рекламних і спеціальних пропозицій, а також приміщення його персональних даних у базу даних на необмежену в часі зберігання. Користувачі мають право на зміну або видалення їх персональних даних з бази даних інтернет-магазину «ІнсталШоп», у разі їх звернення до відповідальним особам згідно контактної інформації на сайті. Ми завжди готові відповісти на всі Ваші питання, що виникають щодо нашої Політики Конфіденційності. Якщо у Вас виникло бажання поговорити зі службою підтримки, будь ласка, зв'яжіться з нами за телефонами, вказаними на сайті.

«ІнсталШоп» залишає за собою право оновлювати та доповнювати пункти в Політиці конфіденційності. Користування послугами нашого сайту означає Вашу згоду з умовами нашої Політики конфіденційності, включаючи всі зміни в ній і коригування. Ми можемо створити додаткові правила та оновлення щодо можливостей, функціональності, пропозицій, подій та інших аспектів нашої діяльності.

Збір та використання інформації

Загальне. Ви можете переглядати наш веб-сайт, не повідомляючи нам, хто ви і не розкриваючи ніякої особистої інформації про себе. У будь-який час Ви можете надати свої особисті дані. Ми отримуємо і зберігати Вашу особисту інформацію, будь то в письмовій або усній формі, яку Ви надаєте нам через наш веб-сайт, електронну пошту, по телефону і т. д. Особистою інформацією є дані, які можна використовувати для встановлення особи людини або для зв'язку з ним, включаючи, але не обмежуючись такими даними, як прізвище, ім'я, по батькові, місце проживання, або будь-який інший фізичний адресу або адресу електронної пошти. На додаток до Вашої контактної інформації, ми можемо зберігати інформацію про Ваші покупки, адреса для виставляння рахунку, адресу доставки, стать, рід занять, день народження, сімейний стан, інтереси, номер телефону або іншу контактну інформацію та дані кредитної картки. Ми можемо об'єднувати інформацію, яку Ви надаєте нам протягом довгого часу, і ми можемо поєднувати таку інформацію з інформацією, яка знаходиться у відкритому доступі, отриманої з допомогою збору даних пристроїв, а також інформацію, яку ми отримуємо від наших партнерів, філій та інших третіх осіб.

Ми можемо використовувати Ваші особисті дані та інформацію, яку ми отримуємо від Вас:

- забезпечення процесу Ваших покупок і забезпечення запитуваних Вами послуг;
- підтвердження і відстеження Вашого замовлення;
- відповіді на Ваші запитання та запити;
- відстеження власних помилок, упущень і неточностей;
- попередження і виявлення шахрайства або зловживання;
- поліпшення нашого сайту, послуг, продуктів, маркетингових і рекламних заходів, рівня сервісу;
- визначення Ваших уподобань;
- оцінки геолокації наших клієнтів, їх смакових уподобань, а також інтересів в цілому;
- для зворотного зв'язку з Вами (електронною поштою, поштою, за телефоном) щодо продуктів та послуг, які, як ми вважаємо, можуть представляти інтерес для Вас.

Ми можемо передавати Вашу особисту інформацію надійним партнерам у наступних випадках:

- ПРИ НАДАННІ ПОСЛУГ. Ми користуємося послугами третіх осіб для виконання визначених операцій від нашого імені, в тому числі: по транспортуванні, обробці платежів, зберігання даних / управління, веб-хостингу і веб-аналітиці, виробництва, складання, маркетингу, розсилці, відправлення по електронній пошті і т. д. Для надання подібних послуг надається тільки та особиста інформація, яка необхідна для виконання цих функцій. Третім особам не надається право на використання особистої інформації будь-яких інших цілей, крім тих, що зазначені «ІнсталШоп»;
- У РАЗІ ОСОБЛИВИХ ПОДІЙ. Якщо Ви бажаєте взяти участь у спеціальній події (наприклад, промо-акції, конкурси, тощо), «ІнсталШоп» може передавати Вашу особисту інформацію тим організаціям, які задіяні в цих заходах. Без попереднього повідомлення та згоди, Ваші персональні дані у зв'язку з яким-небудь заходом не стануть передаватися і використовуватися для будь-яких інших цілей;
- ПРИ ПРОТИДІЇ ШАХРАЙСТВУ. Ми можемо, і Ви дозволяєте нам використовувати та розкривати будь-яку інформацію, в тому числі особисту інформацію, в цілях розслідування, запобігання або вжиття заходів проти незаконних дій, підозри у шахрайстві, а так само потенційної загрози фізичної безпеки Користувача, якщо інше не передбачено Законом, іншим компаніям і організаціям, для захисту від будь-яких протиправних дій;
- ПРИ РЕОРГАНІЗАЦІЇ БІЗНЕСУ. Ваша особиста інформація може бути розкрита як частина будь-якого злиття, продажу активів компанії або придбання.

В процесі роботи ми можемо використовувати не персоналізовану інформацію шляхом виключення одного з пунктів (наприклад, вашого імені), що робить інформацію особистого характеру про Вас позбавленої ідентифікації. Ми можемо використати ці записи для внутрішніх цілей, таких як аналіз моделей функціонування сайту в цілях покращення наших послуг, і ми також залишаємо за собою право використовувати та розкривати будь-яку інформацію таких записів за власним розсудом.

«ІнсталШоп» цінує Ваші коментарі, відгуки, характеристики, тощо, які допомагають нам покращити наш веб-сайт, продукти і послуги. Погоджуючись з правилами Політики Конфіденційності, Ви передаєте нам свої права на можливе використання Ваших відгуків та коментарів в комерційних цілях.

Інше використання Ваших персональних даних

IP-адреса. Коли Ви відвідуєте наш сайт, «ІнсталШоп» зберігає Ваш IP-адресу, щоб, крім іншого, діагностувати проблеми сервера, керувати сайтом і налаштовувати роботу сайту, аналізувати тенденції, структуру трафіку, збирати демографічну інформацію для аналогічного використання, а також відстежувати дату і тривалість кожної сесії на нашому сайті. Ваш IP-адреса може бути використаний в поєднанні з Вашою персональною інформацією для запобігання шахрайства або зловживання, покращення роботи сайту, обслуговування клієнтів, якості продукції і рекламних акцій, розуміння Ваших уподобань, моделей використання сайту та інтересів.

В деяких випадках, «ІнсталШоп» може збирати дані з допомогою соокіеѕ, web logs, web beacons (також відомих, як піксельні гіфи або теги) і інших технологій моніторингу для підвищення Вашого перегляду і відвідуваності нашого сайту. "Cookies"являють собою невеликі фрагменти інформації, які зберігаються у вашому браузері на жорсткому диску вашого комп'ютера, щоб збирати інформацію про Вашу діяльність на нашому сайті. Web Beacons являють собою невеликі рядка коду, розміщені на веб-сторінці або в електронній пошті з метою передачі інформації.

Ми використовуємо cookies і web beacons, щоб доставляти наші оголошення, покращувати і вимірювати юзабіліті, відстежувати візити наших партнерів, продуктивність і ефективність нашого веб-сайту, покращувати і вимірювати ефективність наших маркетингових програм, дізнаватися, як клієнти використовують наш сайт, а також оцінити розміри нашої аудиторії. Приклади типу інформації, яку ми збираємо через ці пристрої збору, що включає в себе: відвідуваність сайту, відвідані сторінки, унікальність відвідувачів, час, проведений на нашому сайті та на деяких посадочних сторінках і т. д.

Ми можемо дозволити третім сторонам використовувати cookies, web beacons і інші технології моніторингу для збору інформації про використання веб-сайту або для аналітики проведених рекламних компаній, які з'являються на веб-сайті.

Діти до 14 років

«ІнсталШоп» не зберігає особисту інформацію дітей у віці до 14 років. Якщо ми дізнаємося, що ми отримали особисту інформацію від дитини у віці до 14 років, ми видалимо ці дані з наших систем.

Наш сайт може містити посилання на інші веб-сайти, які перебувають поза межами нашого контролю та не підпадають під нашу політику конфіденційності. Ми рекомендуємо Вам ознайомитися з політикою конфіденційності, передбаченої на цих сайтах.

«ІнсталШоп» прагне до захисту особистої інформації, якою Ви ділитеся з нами. Ми використовуємо різні комбінації технологій безпеки, процедур та організаційних заходів, щоб захистити Ваші особисті дані від несанкціонованого доступу, використання або розкриття. При передачі суто особистої інформації (наприклад, інформації про кредитні картки) через Інтернет, ми захищаємо його за допомогою Secure Sockets Layer (SSL) технології шифрування. В той же час як би ми не прагнули захистити Вашу особисту інформацію, при отриманні нами дані, ніяка передача даних через Інтернет або будь-яку іншу мережу загального користування не може бути безпечна на 100%.

У разі, якщо Ви не згодні з Політикою конфіденційності не користуйтеся цим веб-сайтом.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner